Dani otvorenih vrata: Cijepljenje protiv COVID-19 bez prethodnog naručivanja

Obavještavamo vas kako će se cijepljenje protiv COVID-19 bez prethodnog naručivanja, po načelu “dana otvorenih vrata”, obavljati u četvrtak 12.08.2021. i u petak 13.08.2021. godine.

Cijepljenje će se obavljati u Domu zdravlja Čitluk (prostorija lijevo, prije glavnog ulaza), u razdoblju od 08:00 – 12:00 sati.

Budući da su pristigle veće količine cjepiva protiv COVID-19, u mogućnosti smo organizirati masovno cijepljenje po svim standardima kvalitete i velikom organizacijom, prema raspoloživim količinama cjepiva, a cijepiti se može svaka osoba sa mjestom prebivališta unutar Hercegovačko-neretvanske županije.

Pozivamo sve osobe da se odazovu na ovaj poziv jer cijepljenjem čuvamo zdravlje, spašavamo živote, slobodnije se krećemo i štitimo radna mjesta.

Molimo da se prilikom čekanja svi pridržavaju mjera prevencije – nošenje zaštitne maske i održavanje tjelesnog razmaka između drugih ljudi bez stvaranja nepotrebnih gužvi uz poštivanje javnog reda i mira.

Napominjemo da je se svaka osoba prije dolaska na cijepljenje dužna savjetovati sa svojim obiteljskim liječnikom kako bi liječnik procijenio s obzirom na njeno zdravstveno stanje može li se osoba cijepiti.

 

 

Podijeli
Pokaži
Sakrij