Realiziran projekt Zamjene rasvjetnih tijela energetski učinkovitijima u Domu zdravlja Čitluk

U Domu zdravlja Čitluk, ovih dana završena je realizacija projekta „Zamjena postojećih rasvjetnih tijela u ustanovi Dom zdravlja Čitluk, rasvjetnim tijelima s većim stupnjem energetske učinkovitosti“, kojeg provodi Općina Čitluk u suradnji sa Federalnim ministarstvom prostornog uređenja.

Realizacijom ovog projekta provedena je i posljednja, četvrta, mjera za poboljšanje energetske učinkovitosti predložena prema detaljnom Energetskom pregledu Doma zdravlja Čitluk. Ranije su, kroz realizaciju projekta Energetska učinkovitost u BiH, provedene tri mjere odnosno toplinska izolacija ravnog krova, zamjena vanjskih otvora energetski učinkovitijima i toplinska izolacija vanjskih zidova.

Zahvaljujući podršci od strane Općine Čitluk, Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Federalnog ministarstva prostornog uređenja, u cijelosti je realiziran projekt Energetske učinkovitosti što je osim postizanja ekonomskih, energetskih i ekoloških ušteda doprinijelo i povećanju ugodnosti boravka u objektu te stvaranju boljih uvjeta za pružanje zdravstvenih usluga, kako djelatnicima tako i svim našim korisnicima usluga.

Dom zdravlja Čitluk kontinuirano ulaže u razvoj i poboljšanje kvalitete zdravstvenih usluga i uvjeta za njihovo pružanje. Tako je ovih dana Dom zdravlja Čitluk postao bogatiji za novo vozile hitne medicinske pomoći. Riječ je o vrijednoj donaciji Vlade HNŽ-a koja će uvelike poboljšati vozni park službe za Hitnu medicinsku pomoć, te pružiti udobnost, brzu i kvalitetnu uslugu na putu do odredišta i brzog zbrinjavanja pacijenta.

Svjesni da bez pomoći i podrške Općine Čitluk, Vlade HNŽ-a i ostalih institucija ne bi mogli osigurati valjan i kvalitetan rad ustanove, ovom prilikom im se zahvaljujemo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, osobitom doprinosu i svesrdnoj podršci u radu i djelovanju Doma zdravlja Čitluk.

Podijeli
Pokaži
Sakrij